Aitoa maalaistunnelmaa ja tallin tuoksua

Vietä päivä tallin ylisillä!

Ikimuistoiset tapahtumat tallin ylisillä

Tule ja ihastu maalaismiljööseen parhaimmillaan!

Etsitkö persoonallista tilaa esimerkiksi tyhy-päivään, pienen porukan kokoustilaksi tai muuhun tapahtumaan? Tervetuloa viettämään päivä täysin remontoidulla tallin ylisellä!

Tallirakennuksen vanha ylinen on palvellut vuosikymmeninä maatilan eri käyttötarkoituksissa. Nyt maalaistunnelmaa täynnä oleva ylinen on kauttaaltaan uudistettu  käyttöön tallin kurssi- ja majoitustilaksi sekä vuokratilaa etsiville!

Ylinen on käytössä kesäkautena sekä lämpimillä keleillä keväisin ja syksyisin. Avarat tilat soveltuvat parhaiten maksimissaan noin 6-8 hengen ryhmän käyttöön. Ruokailuryhmän suuresta päätyikkunasta avautuu näkymä tallin pyöröaidalle, josta pääsee seuraamaan vaikkapa hevosen maastakäsittelyä. Käytössä ovat myös biljardipöytä, taulu-tv, jääkaappi sekä mikro. Lisämukavuutta tuo remontoitu sisä-wc.

Tallin ylisillä voi myös majoittautua esimerkiksi lomareissun yhteydessä. Huomioithan, että erillistä ylisillä ei ole käytössä erillistä suihkutilaa, joten se soveltuu majoituskäytössä parhaiten lyhytaikaiseen yöpymiseen. Ylisten lisäksi asiakkaiden käytössä on tallitupa sekä vuokrauskäyttöön vuokramökki Hiekkaranta,

Yliselle vievät rappuset ovat jyrkähköt, jonka vuoksi ne eivät valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille henkilöille. 

Kysy tarjousta tallin ylisten vuokraamista puhelimitse: 050-5411896.

Tervetuloa nauttimaan aidosta vanhan ja uuden maalaishengen tunnelmasta!

Tervetuloa viihtymään tallin ylisille!