Viihtyisä vuokramökki Hiekkaranta Telmonselän rannalla

Majoitu luonnon äärellä!

Tiedote: Mökkiä vuokrataan seuraavan kerran kesällä 2022!

Vuokramökki Hiekkaranta

Rentoudu luonnon keskellä upean järvimaiseman äärellä!

Kauniin Telmonselän rannalla sijaitsee ympärivuotisesti vuokrattava vuonna 2000 valmistunut, sähköistetty 60 m² Hiekkaranta-niminen vuokramökki. Luonnonläheisesti sisustetulla vuokrahuvilalla majoitut mukavasti vaikkapa ystäväporukalla tai koko perheen voimin rentoutuen rauhaisan järvimaiseman äärellä. Vuokramökki tarjoaa tilavat majoitustilat neljälle hengelle ja vuoteiden lisäksi mökissä on levitettävä vuodesohva kahdelle lisähengelle. Telmonselän rannalla sijaitseva vuokramökki tarjoaa lomaelämyksiä puhtaan luonnon ympäröimänä. Muita mökkinaapureita ei sijaitse näköetäisyydellä, joten oma rauha on taattua! Iso piha-alue mahdollistaa monenlaiset aktiviteetit suuremmallekin ryhmälle. Vuokramökki sijaitsee reilun kilometrin päässä tilan pihapiiristä ja perille johtaa hyväkuntoinen hiekkatie. Lähin kauppa sijaitsee Liperin keskustassa noin 12 kilometrin päässä. Matkaa Joensuusta mökille on noin 40 kilometriä.

Viimeisten vuosien aikana mökki on pintaremontoitu. Oleskelu- ja nukkumatilat erottuvat toisistaan väliseinällä. Keittiöpuolen varustelu on täydentynyt keraamisella liesiuunilla sekä astianpesukoneella. Yöpyjille käytössä ovat parivuode, kaksi erillistä vuodesänkyä sekä levitettävä vuodesohva. Peitot ja tyynyt kuuluvat vuokraukseen. Liinavaatteet tulee tuoda mukana tai ne voidaan sisällyttää mökin vuokraan (5e/setti). Mökin tilava, puulämmitteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt ja vilvoittelemaan mökin terassille pääsee kätevästi suoraan pukeutumistilasta. Pukutilan yhteydestä löytyy myös sisä-wc.

Pihapiirin tunnelmallisessa Keijula-huvimajassa on mukava lueskella tai juoda vaikkapa päiväkahvit, ja grillikodassa valmistuvat herkulliset grilliruuat. Puuliiterin polttopuut kuuluvat mökin vuokraan. Suojaisa uimaranta on hiekkapohjainen ja matala, joka soveltuu hyvin myös lapsille. Kesäisin laituri kutsuu nauttimaan auringonpalvojia. Käytettävissä on lisäksi soutuvene kalarikkaalla Telmonselällä souteluun.

Vuokramökin lähimaastoissa risteilee paljon ratsastuspolkuja, joita pitkin voi liikkua myös patikoiden, seuraten luonnon tapahtumia lähietäisyydeltä. Huomioihan, että liikumme ratsukoilla käyttäen samoja reittejä, mistä johtuen lemmikkieläimiä ei voi tuoda mökille.

MÖKIN VARUSTELUTASO

Vuokramökki on varusteltu kattavasti, jotta oleskelusi olisi mahdollisimman mukavaa ja rentouttavaa. Keittiössä käytössäsi ovat astiasto ja monipuolisesti ruuanlaittotarvikkeita, jääkaappi pakastinlokerolla, kahvinkeitin sekä vedenkeitin, mikro ja leivinpaahdin. Ruuanvalmistus hoituu kätevästi keraamisella liesiuunilla. Lisämukavuutta tuo myös astianpesukone. Olotilan yhteydestä löytyy taulutelevisio. Mökillä ovat käytössä sekä sisä-WC että ulkohuussi.

Grillikodassa valmistuvat kätevästi maukkaat ruuat sateisellakin kelillä. Säiden salliessa ulkona on mukava nauttia vaikkapa grilliherkuista ulkoruokailuryhmän äärellä aurinkovarjon suojassa. Pihapiiristä löytyvä huvimaja tarjoaa oman tunnelmallisen tilansa esimerkiksi lukuhetkeä varten. Kalamiehille tai veden äärellä muuten viihtyville käytettävissä on myös soutuvene.

VUOKRAUSHINNASTO

Tiedote: Mökkiä vuokrataan seuraavan kerran kesällä 2022!

 • 1vrk, 1-4 hlöä 100€
 • 2vrk, 1-4 hlöä 200€
 • 3vrk, 1-4 hlöä 290€
 • 4vrk, 1-4 hlöä 380€
 • 5vrk, 1-4 hlöä 470€
 • 6vrk, 1-4 hlöä 650€
 • 7vrk, 1-4 hlöä 560€
 • Lisävuoteet huvilalle 25€/hlö

  Max. +2 hlöä

 • Huvilan päivävuokra ryhmälle 125€

  Max. 20 hlöä, ei sisälly yöpymistä

Vuokramökki Hiekkaranta on rakkaudella rakennettu ja huolella pidetty. Luethan seuraavat ohjeet ennen mökin vuokrausta.

Ohjeita mökin vuokraajalle

 • Toivomme, että jokainen vuokraaja rentoutuu mökillä hyviä tapoja noudattaen ja aikuiset opastavat myös lapset toimimaan ja leikkimään mökin sisätiloissa sekä sen ympäristössä varovaisesti. Vuokraaja on korvausvelvollinen mahdollisista rikkoutuneista esineistä.
 • Vuokraus alkaa ensimmäisenä vuokrapäivänä kello 15:00 ja päättyy viimeisenä vuokrapäivänä kello 12:00. Huvila on vuokrattavana ympärivuotisesti lukuun ottamatta juhannusta sekä uutta vuotta.
 • Huomaathan, että huvilan vuokraukseen ei automaattisesti sisälly liinavaatteita. Mikäli käytät vuokrahuvilan liinavaatteita vuokrauksen aikana, huolehdithan niistä erillisen käyttömaksun, 5€/setti.
 • Vuokraajien tulee suorittaa loppusiivous vuokrauksen päättyessä. Loppusiivoukseen kuuluu imurointi, astioiden pesu astianpesukoneella tai niiden tiskaus käsin, roskien vienti, keittiön työtasojen pyyhkiminen sekä wc:n ja käsienpesualtaan pesu. Loppusiivouksen hinta on 50 euroa, mikäli se suoritetaan tilan puolesta.
 • Lemmikkieläinten tuonti vuokramökille on kiellettyä. Liikumme tallin hevosilla huvilan lähimaastoissa ratsastuspoluilla ja muilla reiteillä, jotka ovat vapaasti käytettävissä myös mökin vuokraajille.
 • Huomioithan juhlatilaisuuksia järjestäessäsi, että vuokraaja on vastuussa myös vieraiden ohjeiden noudattamisesta. Vuokramökin osoite on Haiskuntie 28 G, muistathan myös opastaa vieraasi suoraan perille mökille!

Tervetuloa viihtymään vuokramökki Hiekkarannalle!